4. července 2008

Tvítnu to z Varů

Jako loni, předloni i dříve se budu od pátku do středy nacházet ve Varech někde mezi kiny, ochutnáváním a zmražováním času. Z doby mých začátků na Svědkovi se zachoval i seriál s praktickými radami pro festivalové nováčky, které myslím stále platí.

Dnes večer bych rád začal ve Velkém sále kouskem Co se vlastně stalo. Další dny se chystám se na dokument o Bobu Dylanovi I'm not there, na Scorseseho New York, New York, na McCarthyho Návštěvníka nebo na Bad timing s Artem Garfunkelem. Ale nakonec to může být všechno jinak. K těm nejlepším filmům se dobereme někdy až na místě šeptandou chytrých davů a nebo šťastnou náhodou.

Twitter zatím používám jako hračku, na které se učím lépe odhadovat délku psaného textu a vyjadřovat se ještě úsporněji než v esemeskách. Varuji, že v příštích dnech se asi o něco zvýší nevelká frekvence mých zápisků, takže koho to bude obtěžovat, ať si mě prosím odhlásí. Já naopak uvítám, pokud někdo budete z Varů twitterovat a ozvete se mi, abych si nastavil váš informační kanál a třeba se dozvěděl dobrý tip.

Mimochodem na iPhonovi na to mám pěknou aplikaci Twinkle. Neplatíte za SMS, k zápisku můžete přidat fotku a ještě vám to ukazuje, kdo z dalších bláznů se nachází někde poblíž (nejblíže však jednu míli, takže prozrazení identity se snad bát netřeba).

Pokud potkám na kolonádě de Nira a nebo někde uzřím vypadené ňadro celebrity, tvítnu vám to.

Žádné komentáře: