22. prosince 2011

Flickr bilanc

Chtělo to na Flickru víc než pět let a přes 800 fotek, aby se mi sešlo 100 tisíc návštěv. Ostatně co čekat od amatéra, který už dlouho nenašel klid ani vzít pořádně do ruky zrcadlovku?

Předchozí mozaika po 2 letech ukazuje výběr podle faktoru zajímavosti (letos by nebyla zase o tolik jiná), tyhle fotky jste si pro změnu nejčastěji ukládali mezi svoje oblíbené. Na první pohled dominuje vertikální směr. Opravdu přitahuje víc pozornosti a nebo mě jen nebaví fotit tak často vodorovné linie?

Žádné výrazné barvy, 4 fotky architektury, 4x zimní krajina. Ta rampouchová ukazuje pohled z okna hotelu Tanečnica na valašských Pustevnách, kolem strašidelného lesa vede cesta na Paprsek v Jeseníkách a mlhavé údolí patří do Val Gardeny v italských Dolomitech.

Turisticky vděčná místa v Římě, Barceloně a Karlových Varech pozná asi každý. To prostřední je na uhodnutí těžší - Santiniho ambit kostela Sv. Jana na Zelené hoře.

2 komentáře:

Talking to Myself řekl(a)...

Jsou to krásné fotky. Moc. Kompozice je dokonalá, nelze nic vytknout, jen obdivovat, učit se a inspirovat. Krásné jsou třeba ty obloukové linie z Říma nebo Žďáru nad Sázavou. Jediná výtka: poslední dobou je fotek málo... tak přeji více času i nálady na focení... :-)

svědek řekl(a)...

Díky za povzbuzení. Stejně jako twitter a facebook zabíjejí blogování, mobilografií člověk zleniví a přestává s sebou brát tak často zrcadlovku. Ale máš pravdu, chce to taky klid a náladu, kterých se mi poslední dobou nedostává.