Dobrou chuť
Také si užíváte boom foodblogů? Čtu je stále raději. Cuketka s Matesolou, Jižním svahem a GurmetKlubem začali pořádat gastronomické swingers party a lačnící čtenáře masakrují detailní fotodokumentací. Pan Sklenička zase láká na tekuté hrozno z Francie, Rakous i Moravy a z Brna se ještě přidala ostrá ChilliJulie. Dnes se také svezu na chuťové vlně.
Před dvěma týdny jsem byl pracovně na skok v Toledu (pár fotek z večerní mikro-tour) a asi jako odškodné za nezáživný pracovní program mi byl dopřán výjimečný gastro zážitek. S mou chuťovou pamětí těžko tvrdit, zda to bylo nejlepší menu, které jsem zatím jedl, každopádně však mělo k němu blízko.
Konalo se v restauraci Bodega (nic honosného, jen útulné místo s původním nábytkem a prvotřídní kuchyní) a naši suitu obsluhoval také jeden Čech. Dříve prý působil v pražské Les Moules a do Španělska odešel za svou láskou.
Foťák zůstal v šatně a tak se musíte spokojit jen s naskenovaným meníčkem. Mezi chody mě doprovázelo plnokrevné Tempranillo a mým favoritem byl asi hned ten první předkrm.
Dobrou chuť, pokud právě večeříte :)
Dodatek k meníčku z 22.3. Grouper (první hlavní chod) není podle slovníku jen účastník skupinového sexu, ale také kanic - ryba žijící v západoindických a australských vodách. Byla výborná.
4 komentáře:
Nedočetla jsem. Menu. Nejsem masochista :)
Já je číst přestávám, zůstal jsem jen u Matesoly. Možná proto, že jen číst o jídle je poněkud... nedostatečné.
Food blogy čtu jen v případě, že chci uvařit něco speciálního a nevím, jak na to.
Jinak dávám přednost poznání na vlastní chuťové buňky a food blogy nevyhledávám.
Wu, v tom ti rozumím. Také čtu pravidelněji spíše Matesolu a Skleničku. Právě proto, že to není jen o hlavním tématu.
Okomentovat